Jula 2007

Kjære venner!

Vi er allerede godt igang med jula. Utrolig deilig med noen fridager etter en strevsom høst med studier og jobb. 2007 har stått i oppussingens tegn. Vi husker nesten ikke lenger at januar var kald og mørk og at vi bodde i kjellerstua og laget rett i koppen-suppe på vaskerommet eller ventet på at Peppe's skulle komme med pizza. Men vi husker godt hvor spennende det var å se leiligheten forandre seg.Vi husker godt at sommerværet 2007 bød på litt vel mange regnværsdager. Solkremen står ubrukt i skapet og vi savna ikke den shortsen vi skulle ha kjøpt. Noen vet imidlertid å utnytte solskinnsdagene og Pyrre husker godt at han og Albi bada.


Katten Tamara har blitt 16 år og hun er fortsatt en sann zenbuddhist som ikke bryr seg om å huske særlig mye. Hun er mest opptatt av å være der når hodet ligger på saueskinnet, når det er varme fra peisen og når fisken står på bordet.Vi husker en solskinnsfrokost i Skagen på besøk hos Øyvind, Jorun & co. Vi husker hvor god sushi de hadde på Restaurant Soya i Århus. Vi husker også hvordan regnet piske mot hotellruta og at det virkelig styrtregna mens vi var på kunstmuseet Aros. Men vi fikk også nok sol til å sitte på kafé og drikke rosévin langs kanalen. Vi husker togturen mellom Århus og København hvor byer og landskap suste avsted mens regnet kom og gikk. Vi husker den lange turen gjennom Nørrebro til Søndermarken. Endelig Søndermarken

Danmarksbilder
.
Vi husker verandaen til leiligheten i Riksbanken i Visby hvor vi bodde en uke. Vi husker helst ikke hvor ulekkert badet var og at senga var som laget av gele, hvor vi bare sklei rundt og fikk vondt i ryggen. Vi skal forsøke å huske på at det ikke er lurt å ta med pc på ferie, slik at man bruker en time hver dag til å lese e-post. Vi husker nesten heller ikke lenger at vinden var ganske sur og kald, og at Ola fikk halsbetennelse. Men vi husker at sykkelturene var fine og at Katthammarsvik var et sted vi vil tilbake til.

Gotlandsbilder

Vi har dessverre ikke glemt hvor strevsomt det er å studere ved siden av full jobb. I løpet av 2008 kommer vi kanskje til å glemme at det en gang var en Kultur- og idrettsetat vi var en del av og som ble splittet til en Kulturetat fra 2008. Noen av oss husker ikke hvordan det var før de forsvant ut i sitt eget space. Pyrre er mest opptatt av å være venner med andre dyr, ballonger og snålinger i sitt spais. Ola spaiser i vei med en rekke ulike profiler og er snart helt speisa.

Vi husker godt de fleste av de skjønnlitterærebøkene vi har lest, fordi det var så altfor få. Pensum fikk førsteprioritet og vi har begge behov for nye briller. Men noen små vitaminpiller fra Murakami, Fosse, Stridsberg, Unge, Tafdrup og Christiansen har det blitt tid til.

Vi husker ikke hvor mange ganger vi har hørt Daugava, men det må være flere hundre og fortsatt er vi ikke lei. Vi husker veldig godt konserten med Lasse på Sentrum. Fantastisk! Vi husker også godt Wilco på Kingsberg jazzfestival med Stian og TAS. Uforglemmelig! Vi husker også en Bob i god form i Spektrum og Robyn Hitchcock and The Venus 3 på Norwegian Wood.

Kingsbergbilder


God jul til dere alle
og
alt godt for 2008!


Julehilsen
Ellen, Ola, Tamara, Pyrre og alle de andre!

 

 

copyright 2006: pyrre.com
contact: pyrre@pyrre.com