Jula 2006

Kjære venner!

 

Her kommer årets julehilsen fra et nesten juleløst hus. Vi er mer opptatt av riving enn pynting. Og mer riving må til i romjula. Stekovnen har ikke undervarme, kjøleskapet er mistenkelig varmt og det lukter ekkelt av kjøkkenvasken. Altså på høy tid å gjøre noe. Det ble ikke nytt kjøkken i 2006, men snekker'n kommer 3. januar så det er gode sjangser for at nytt kjøkken kommer på plass neste år.

Før vi går videre utfordrer vi de musikkinteresserte til en liten julemusikkquiz! Dere får en tekstlinje eller to og skal komme fram til låttittel og artist. Svarene sendes på e-post til pyrre@pyrre.com.

Musikkjulequiz

Vi kan ikke helt la være å oppsumere året som har gått. Litt trist at Esmeralda dro til de evige musejaktmarker, men man kan ikke forlange at et katteliv skal vare så mye lenger enn 16 år. Tamara er nå eneste gjenværende pus og hun har blitt 15 år.

Ellen har begynt på en mastergrad og er ferdig med to moduler. - Men det er akk så langt fram! Ved siden av full jobb blir det ikke mye fritid.

Heldigvis finnes det også ferier, selv om de er altfor korte!
Italia i april/mai. Venezia og Øyvind og Jorunns bryllup i Lucca. Deilig med litt varme, god mat og god vin. - Men aj, hvorfor skulle alle de andre turistene være i Venezia samtidig med oss denne gangen også?

Tidligere upubliserte bryllupsbilder

Gotland er vårt smultronställe! Vi hadde en flott uke i vakre Ireviken og en uke i Visby. Leiligheten på Kingbergs plats hadde like fantastisk utsikt som vi hadde håpet. Hyggelig med besøk av Øyvind og Jorunn, gøy med sykkeltur, utrolig gode pannekaker på Strykjärnet og mange, men enda altfor få, kvelder med vin og solnedgang på verandaen. - Og självklart konserten med Lasse og Hovet ved Östergravar!

Gotlandsbilder

Nå ønsker vi alle en hyggelig jul! Spis og drikk godt, men med måte! Hør musikk, se film og les bøker! Vi har laget en liten julefilmquiz også. Vi gir derer en tekstlinje som skal få dere til å komme fram til tittelen på filmen. Svarene sendes på e-post til pyrre@pyrre.com.

Julefilmquiz


For de helt spesielt interesserte har vi laget en liten quiz til. Du får modellnavn på noen gitarer og skal komme fram til det merket som lager modellen. Send svarene til pyrre@pyrre.com

Gitarquiz

God jul
og
alt godt for 2007!


Julehilsen
Ellen, Ola, Tamara, Pyrre og alle de andre!

 

 

copyright 2006: pyrre.com
contact: pyrre@pyrre.com